Om os

Fanø Lys er en unik butik beliggende på den smukke og idylliske ø, Fanø. Vi er specialiseret i brugskunst og lokale varer, og vores sortiment består af alt fra delikatesser til håndlavede produkter. Vores butik er et sandt mekka for alle, der elsker at omgive sig med smukke og unikke ting. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af brugskunst, lys og produkter fra lokale producenter. Hos Fanø Lys kan man gå på opdagelse i vores forskellige universer, om man er til lys, delikatesser eller en kop kaffe og kage i caféområdet, så er der noget for enhver smag. 

Vi tilbyder

  • Salg af delikatesser og lokale varer fra Fanø.
  • Salg af brugskunst og dekoration.
  • Café med kaffe og kage.
  • Mulighed for at lave sine egne lys i selvdyb afdelingen.
  • Rådgivning og vejledning i valg af lys og dekoration.

VI KAN HJÆLPE DIG HELE VEJEN

Vi har speciale i at lave gavekurve. Du kan få lavet din helt egen gavekurv efter dit ønske til pris og indhold, om det er kollegaerne der skal forkæles eller det er familien, vennerne eller bryllupsgaven der skal i hus, så hjælper vi! Kontakt os gerne på mail eller telefon, hvis du / i skal bruge flere gavekurve til firmagaver eller til et arrangement. 

Ejeren af Fanø Lys

Søren Olesen, den passionerede lysmager bag Fanø Lys, er en sand kunstner inden for lysstøbning. Med sit eget lysstøberi beliggende på Rømø, skaber han unikke og stemningsfulde lys, der fanger hjertet og sindet. Søren's kærlighed til lys, brugskunst og dedikation til god service er tydelig for enhver. Hvert stearinlys bærer en del af hans passion og omhu, hvilket gør dem til mere end bare lyskilder.

Fanø Lys er blot en del af Søren Olesen's lysende imperium. Med Rømø Lys og Huset Ribe udvider han sin indflydelse og deler sin lidenskab med endnu flere. Hans kæder er ikke kun en forretning, men også et udsagn om hans engagement i at levere kvalitetsprodukter og en uforglemmelig oplevelse til kunderne.

Når du køber et lys fra Søren Olesen, får du mere end bare et produkt. Du får en smagsprøve på hans kærlighed til håndværk, æstetik og den enestående atmosfære, som kun et håndlavet lys kan tilbyde. Så dyk ned i lysets verden, skabt af en sand lyspioner, næste gang du besøger Fanø.

Ansigtet udadtil

Mette, den strålende sjæl bag Fanø Lys, er ikke blot Sørens første ansatte, men også det smilende ansigt udadtil for virksomheden. Hendes dedikation til at levere enestående kundeservice og hjælpe dig hele vejen igennem gør hende uvurderlig for både Fanø Lys og dets kunder. 

Udover at guide dig gennem de fortryllende lys, kan Mette også trylle noget lækker kaffe og kage frem, som kan nydes i det hyggelige cafeområde. Mette er også din lokale guide til de bedste varer fra Fanø, og hendes viden strækker sig ud til produkter fra Fanø Bryghus og Fanø Chokolade. Med hendes anbefalinger kan du tage en bid af det lokale håndværk med dig hjem og fortsætte med at nyde øens unikke smagsoplevelser.